PROMOTERS

De marketing van uw project optimaliseren

Wij brengen prijzen, huurprijzen en concurrerende projecten die rond uw project op de markt worden gebracht in kaart. Onze studies geven u een concurrentievoordeel bij het bepalen van de marketingstrategie voor uw project.

Lijst van concurrerende projecten en geschiedenis
Prijs per type (1bed, 2bed, 3bed, ...)
Huurprijs per type (1bed, 2bed, 3bed, ...)
Prijsmodel
Marktevolutie
Huurrendabiliteit
Demografie

 De beste kansen identificeren

Wij verschaffen u informatie over concurrerende projecten, marktgeschiedenis en prijzen/huren per type eenheid en vloeroppervlak. Zo kunt u marktkansen identificeren, een winstgevende ontwikkelingsstrategie ontwerpen en uw concurrenten voorblijven.

Weloverwogen beslissingen nemen

Onze studies bevatten gedetailleerde gegevens over markttrends, prijzen voor het verlaten van nieuwe eenheden, huurrendementen en demografische gegevens. Deze informatie helpt u de beste beslissingen te nemen, risico's te minimaliseren en marges te maximaliseren.

Ze vertrouwen ons.

Wij zijn betrokken bij alle fasen van uw project

g

Analyse

Identificeren van gebieden met groeipotentieel om te investeren in veerkrachtige markten

l

Aankoop

Jezelf positioneren tegen de juiste prijs en kansen veiligstellen

Ontwikkeling

Het vastgoedprogramma optimaliseren om de marge te maximaliseren

Marketing

De initiële prijzen aanpassen aan de huidige marktprijzen om het risico te verminderen dat de producten niet tegen de beste prijs op de markt worden gebracht.

Wat staat er in onze analyses?

Lijst van lopende en vroegere concurrerende projecten

De geschiedenis van nabijgelegen projecten geeft u toegang tot de kenmerken en afwerkingen van de eenheden van een project en de marketinggeschiedenis. Door deze gegevens te analyseren kunt u uw markt beter begrijpen en weloverwogen beslissingen nemen om uw concurrentiepositie te verbeteren.

Prijzen en huurprijzen per type

Als u de prijzen per oppervlakte kent (1 slaapkamer, 2 slaapkamers, 3 slaapkamers, ...), kunt u gemakkelijker de verkoopprijs voor elke eenheid vaststellen, waardoor de verkoopprijs wordt gemaximaliseerd en het risico dat u niet kunt verkopen wordt verkleind.

Dankzij de huurprijzen kunnen investeerders het huurrendement van hun operatie bevestigen.

Marktontwikkelingen

Met statistieken over de ontwikkeling van de vastgoedmarkt (prijzen en huurprijzen) kunt u het ontwikkelingspotentieel van uw markt op lange termijn vaststellen, zowel in de acquisitiefase als in de marketingfase. Profiteer van de huidige trends en anticipeer op toekomstige veranderingen.

Demografie

Dankzij onze demografische analyses krijgt u een beter inzicht in de behoeften en voorkeuren van potentiële kopers in het gebied van uw voorgestelde ontwikkeling. Door een samenhangend project te ontwikkelen dat voldoet aan de behoeften van uw doelmarkt, verhoogt u het tempo van de verkoop van eenheden en vermindert u het risico dat uw investering achterblijft.

Rentabiliteit van de huur

Wij leveren alle cijfers die nodig zijn om uw investeerders te overtuigen van de kansen die uw ontwikkelingsproject biedt. Indien u een bepaald aantal van uw eenheden in uw portefeuille houdt, kunt u met de huurrendementscijfers per gebiedsbereik uw investeringsstrategie optimaliseren.

Meer informatie nodig?

Download nu een voorbeeldstudie of bel ons terug voor meer informatie over onze oplossingen op maat.

Vertrouw op onze expertise voor het succes van uw vastgoedproject.

Er wordt binnen 48 uur contact met u opgenomen.

We zullen rekening houden met de hoeveelheid gegevens die we hebben voor uw project. 

Vervolgens passen wij de te analyseren kerngegevens aan uw verzoek aan.

Gewenste inhoud