VASTGOEDDESKUNDIGEN

Mis geen enkele benchmark meer

Voer een adres in, selecteer vergelijkbare eigenschappen en exporteer de gegevens in een paar klikken.

Market Explorer geeft u toegang tot de marktgeschiedenis sinds 2019. Krijg gegevens over elk vastgoed waar dan ook in België (prijs, huur, oppervlakte, PEB, ...). Ontworpen voor vastgoedprofessionals voor alle soorten segmenten: residentieel, commercieel, kantoren, industrieel.

Verhoog uw aantal bestanden

  De tijd voor het verzamelen van gegevens aanzienlijk verminderen

  De geografische reikwijdte van uw expertise uitbreiden

De kwaliteit van uw dienstverlening verbeteren

  Verhoog de geloofwaardigheid van uw rapporten met meer vergelijkingspunten

  Excel-tabellen, foto's en PDF's van advertenties toevoegen aan je rapport

Voer uw marktonderzoek uit in 4 stappen

1 De kenmerken van de goederen weergeven

Krijg nauwkeurige informatie over vergelijkingen die sinds 2018 zijn verkocht of verhuurd. Prijs, oppervlakte, conditie, foto's, PEB, ...

2 Filter voor de beste vergelijkingspunten

Selecteer op type, staat, oppervlakte, aantal kamers, bouwjaar en publicatie.

3 Verkrijg statistieken op straatniveau

Met Lasso krijgt u mediane prijzen en huurprijzen precies waar u ze wilt hebben. Geïntegreerde berekening van het huurrendement.

4 Exporteren in XLS- of PDF-formaat

Exporteer alle vergelijkingen in Excel-formaat om je berekeningen te verfijnen.

Ontdek de gebruiksmogelijkheden van Market Explorer

Ik wil een pand taxeren dat buiten mijn vakgebied valt en ik heb geen vergelijkingspunten

Buiten uw gebied is het moeilijk om een taxatie uit te voeren zonder een vergelijkingspunt - het bellen van makelaars kost tijd en de informatie die zij u geven is misschien niet geschikt.

Market Explorer geeft u toegang tot alle panden die uit de markt zijn genomen. U kunt dan zoeken, filteren op het type pand, of de staat en oppervlakte die u past, en vervolgens de gegevens exporteren.

Ik wil een atypisch pand taxeren: vergelijkingsmateriaal is moeilijk te vinden

Als uw woning atypisch is, is het raadzaam om zoveel mogelijk geschiedenis te raadplegen om een vergelijkbare woning te vinden die wellicht enkele jaren geleden is verkocht.

Met Market Explorer kunt u de geschiedenis raadplegen en vervolgens filteren op kenmerken (oppervlakte, bouwjaar, type, enz.). De foto's en de beschrijving van het pand zorgen ervoor dat u al dan niet panden kunt selecteren om te vergelijken.

Ik doe een kapitalisatie taxatie: ik heb huurprijzen en huurrendementen nodig in een wijk

U moet een lijst opstellen van de huurprijzen per m2 en per jaar rond het adres van uw pand; maar dit is uiterst tijdrovend om te doen op advertentiesites.

Met Market Explorer kunt u in een paar klikken overal prijzen en huurprijzen ophalen en ze exporteren in .xls-formaat. U kunt de gegevens dan zelf verwerken en in uw taxatiematrix invoegen.

Ik moet een bedrijf waarderen als ik alleen woongegevens heb

U hebt uw eigen database, maar die heeft betrekking op een bepaald type eigendom. U bent dan beperkt wanneer u een eigenschap van een ander type moet waarderen.

Market Explorer geeft u toegang tot verschillende soorten vastgoed: woningen, winkels, kantoren, industrieel, enz. in heel België.

Ik wil mijn rapporten aanvullen met benchmarks

Produceert u kwaliteitsrapporten, maar trekt de klant uw schattingen in twijfel? Voeg een uitgebreide lijst van verkochte woningen in het gebied toe aan uw rapport om onbetwistbaar bewijs te leveren.

Er wordt binnen 48 uur contact met u opgenomen.

We werken met je samen om een marktonderzoek uit te voeren naar een onderwerp waar je bekend mee bent en presenteren je de belangrijkste kenmerken in slechts 15 minuten.